Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново с Trentatre....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Голями ама ГОЛЯМИ Благодарности на колегата mordohy за оказаната помощ!!!Така благодарение на ECU-то което ми прати,вече се радвам и на това бижу :
    http://wiliams87.snimka.bg/automobil...33-1-3l.551101
    (снимките са малко папарашки)...
    В търсене на 16V за другата 33-ка си намерих тази.На километража на колата пише : 91609 км собственика преди мене казва,че са реални,и аз нямам основание да не му вярвам.Които и да погледне колата,също почва да се замисля дали наистина не е на тези километри.Салона е на 100% запазен,наистина все едно вчера е сглобявана колата...Няма ама грам ръжда,камо ли за гнило никъде по купето.Колата си запали от първия път след 2 годишен престои под едно дърво ппред един блок...Двигателя е 1.3 инжекция,и честно казано има супер здрав звук.Когато я запалих колата не работеше много добре после се пооправи ,но вс пак прекъсваше малко...Обадих се на колегата Mordohy за съвет и тои ми каза да си видя ламдата,ТПС-то общо взето да направя профилактика на всичките датчици и да проверя не ми ли окъсяват мигачите...Вчера не упях да я свърша тая работа,бях зает но вечерта като запалих колата да и направя еднин-два кръга ( защото я оправям документално в момента),колата прекъсваше доволно...Рабтои добре и изведнъж гасне ама направо си гасне...както и да е днес и направих цялата профилактика по съвета на колегата и се оказа...ми стар бензин естествено + бензинова помпа пред заминаване.Иначе всичко си и е 6 на 33-ката.И така утре слагам бензиновата от 1.7 минавам преглед и ... Цялата Газ по улиците на Пловдив...Търсенето на 16V продължава да се готвят за студена бира колегите Mordohy и Kris,че ще минавам към тях ...
    Поздрави!!!
    Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
      Голями ама ГОЛЯМИ Благодарности на колегата mordohy за оказаната помощ!!!Така благодарение на ECU-то което ми прати,вече се радвам и на това бижу :
      http://wiliams87.snimka.bg/automobil...33-1-3l.551101
      (снимките са малко папарашки)...
      В търсене на 16V за другата 33-ка си намерих тази.На километража на колата пише : 91609 км собственика преди мене казва,че са реални,и аз нямам основание да не му вярвам.Които и да погледне колата,също почва да се замисля дали наистина не е на тези километри.Салона е на 100% запазен,наистина все едно вчера е сглобявана колата...Няма ама грам ръжда,камо ли за гнило никъде по купето.Колата си запали от първия път след 2 годишен престои под едно дърво ппред един блок...Двигателя е 1.3 инжекция,и честно казано има супер здрав звук.Когато я запалих колата не работеше много добре после се пооправи ,но вс пак прекъсваше малко...Обадих се на колегата Mordohy за съвет и тои ми каза да си видя ламдата,ТПС-то общо взето да направя профилактика на всичките датчици и да проверя не ми ли окъсяват мигачите...Вчера не упях да я свърша тая работа,бях зает но вечерта като запалих колата да и направя еднин-два кръга ( защото я оправям документално в момента),колата прекъсваше доволно...Рабтои добре и изведнъж гасне ама направо си гасне...както и да е днес и направих цялата профилактика по съвета на колегата и се оказа...ми стар бензин естествено + бензинова помпа пред заминаване.Иначе всичко си и е 6 на 33-ката.И така утре слагам бензиновата от 1.7 минавам преглед и ... Цялата Газ по улиците на Пловдив...Търсенето на 16V продължава да се готвят за студена бира колегите Mordohy и Kris,че ще минавам към тях ...
      Поздрави!!!
      Ще има да вземаш!
      При това хубаво вино...
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• земи СПИРТ, да си го разрежда с вода
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• ...с наденички...зимния сезон настъпи...ще метна някои литър и някоя друга наденичка в 33-ката на идване...ама скрата от тебе

Течност за чистачки имам...
          Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Някой модератор наоколо....
            Баси и спамерите!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• тцтц киселяк ... май ти е пресъхнала устата
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                тцтц киселяк ... май ти е пресъхнала устата
                Плакна я с ланска Керацуда

Comment

• 1351цц боксера вади най-готиния звук .... алкохолици такива
                  точка

Comment

• има нещо такова, доста е специфичен
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Вече съм навит много да чуя и 16V боксера с генерация на 55мм и резонаторче къф звук ще вади (а и да видя какво ускорение ще даде )...

Comment

• Прекъсването може и да е от бензиновия регулатор, ако продължи след смяната на помпата. .. бъди сигурен в думите ми
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първо Здравейте!!! Сега мисля да ви задам една кръстословица за решаване ,че аз вече ...
                          Проблема ми с храненето на двигателя не само че си остана ами и стана невъзможен вече.Когато я взех колата изгорелите газове миришеха много лошо-като на терпентин.Посъветвах се с Kолегата Mordohy за това и се оказа каквото си мислех - стария бензин.Поизкарах го и какво се случва...сега миризмата се появява от време на време и като се появи колата ама направо спира да върви-не може и 1000 оборота да държи...Оная вечер сменям аз бензинвата помпа за пореден път и двигателя почва да се държи много неадекватно- държи постоянно 1700 оборота и след 3000 колата направо забива муцуната в земята( и преди да сменя помпата колата се държеше така след 3000 оборота,но проблема се появи при мен,колата не я взех така)...Пак звъня на колегата и по негов съвет гледам всички вакууми,но всичките се оказаха наред...Поразходих се с колата из града и направо... Никаква я нямаше даже ме остави на Пещерска...Отивам аз с друга бензинова помпа да си я взимам ( старата я изчистих) и колата запали и в ниските беше учудващо добре но пак я нямаше никаква след 3000об. ... И на кръстовището на Полиграфията...пак ме остави...върта-пали и едвам държи 1000об. ... Вече незнам какво да правя-на монтьор ли да оставям,аз ли да я чопля ... Принципно съм сигурен че е проблем с храненето на двигателя , но ако все пак ако някои друг е бил на моето дередже-да споделя как си е решил проблема...

Та стига съм влизал да пиша само за проблеми с колата...Да я похваля малко...Като окачване е супер( да чукам на дърво) няма паваж в града които да осетя,колата вози супер меко и комфортно без да се чува и леко тропане по паважа... Откъм спирачки ... еми тази маи е единствената 33-ка дето спира... Отзад е с барабан,а наистина спира... Предишната с карбураторите я нямаше ама грам , 1.7 е със ABS и 4-тири диска и пак я няма , а тази спира може да се каже като за нормална кола доста добре...

Към Колегите Mordohy и Kris: Напредвам и ще дода да ви видя колеги само да я пооправя кочинката,че сега до квартала на 3 пъти се прибирам, та камо ли извън Пловдив да стигна някъде...Все пак очакваите обаждания тези дни да се чуем малко...е и за някои друг съвет де ...

Поздрави!!!

Comment

• по симптомите веднага мога да ти дам лек и почти на 100% съм сигурен -Дюзи,въпреки тва щом не е от помпата искарай вакумчето на регулатора на налягането ако там няма проблем(т.е бензин значи всичко е ок и дюзите имат нужда от ремонт и дано с него се опраеят)
                            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Запушен ти е ауспуха

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Запушен ти е ауспуха
                                Много ама много е възможно...Когато я запаля студена и понеже се понавеждам отзад от страната на помпата да я слушам как работи забелязвам,че доста от изгорелите газове излизат някъде над краиното гърне...Отначало си мислех че има дупка някъде ама сега си мисля ,че можеш да излезеш прав колега...макар , че и през ауспуха си излизат доста газове...

Comment

Working...
                                X